Cykelpartner.dk

Nedenfor kan du se alle aktuelle tilbud, rabatter og rabatkoder fra Cykelpartner.dk. Vises der ikke nogen, så fortvivl ikke. Der kommer snart nye friske tilbud til dig. Tilmeld dig Rabatkoder Nu!'s nyhedsbrev, og vær den første til at blive informeret om gode tilbud og rabatter.

Cykelpartner.dk

cykelpartner-rabat

Cykelpartner.dk er en privatejet virksomhed i koncernen On Gear ApS. Cykelpartner sælger alt inden for cykler. De forhandler cykeltilbehør og udstyr og har en bred vifte af reservedele til din cykel.

Deres målsætning er at blive din cykelpartner og leverandør af kvalitets produkter til markedets bedste priser - Altid med hurtig levering (97% af gangene har kunderne deres pakker dagen efter, blot de har bestilt man-tors før kl. 14:30) og gode priser. Cykelpartner.dk har været på nettet med e-handel siden d. 1. marts 2005. Men de har mere end 25 års erfaring, da det oprindelige firma blev startet i 1988 af Michael Givskov, som den dag i dag stadigvæk er leder. Cykelpartner.dk er beliggende i samme lokaler som On Gear Aps i Jebjerg, Midtjylland. Fra adressen driver de kundesupport, varehåndtering, ordreafsendelse, udvikling og returforsendelser.

  •  
    Hold dig opdateret. Få tilbud direkte i din indbakke.
  •  
    Navn:
  •  
    Email:
  •