Piece Of Norway

Nedenfor kan du se alle aktuelle tilbud, rabatter og rabatkoder fra Piece Of Norway. Vises der ikke nogen, så fortvivl ikke. Der kommer snart nye friske tilbud til dig. Tilmeld dig Rabatkoder Nu nyhedsbrev, og vær den første til at blive informeret om gode tilbud og rabatter fra Piece Of Norway.

Piece Of Norway


pieceofnorway-rabat

Firmabeskrivelse: I 2007 fantaserede tre norske unge mænd i tyverne, Henrik, Knut og Thomas, om det ultimative 'slappe af' tøj, som ville være perfekt til en doven dag derhjemme, og kom frem til at designe en af sæsonens bedst sælgende jumpsuits, OnePiece. I to år solgte de OnePiece til vennerne og lancerede den til gymnasieelever i Norge. Så i efteråret 2009 skrev nogle bloggere om, hvor højt de elskede deres OnePiece. Det fik andre bloggere til at himle op om, hvor meget de hadede den. Takket være den massive debat i de sociale medier blev OnePiece Jump in en kæmpe trend i Skandinavien i 2010 og er nu ved at slå an i England og i andre europæiske lande.

"Vi var virkelig overraskede, da folk begyndte at gå med OnePiece i klubberne, og den blev en mode og en livsstilserklæring," sagde Thomas, som har forladt universitetet for at hellige al sin tid og energi på OnePiece. "Jeg tror, at vores jumpsuits alsidighed og det, at den er ekstremt komfortabel er de vigtigste årsager til dens succes."

  •  
    Hold dig opdateret. Få tilbud direkte i din indbakke.
  •  
    Navn:
  •  
    Email:
  •